Alt godt i wokken (4 pers.)
2 stk. laksefileter
100 g. frosne rejer
10 kartofler skåret i tern
1 løg
1 pose frosne wok-grøntsager
Ca. 15 sorte oliven
Ca. 15 marinerede hvidløg i glas
2 fed hvidløg
1 lille dåse kokosmælk
6 skiver ananas fra dåse i tern
1/2 tsk. sambal oelek
Friskkværnet salt og peber
1 pakke nudler
Rapsolie
Kartoflerne skrubbes og skæres i tern. Løget deles i kvarte.
Kartofler og løg steges gyldne i wokken.
Da både tunen og rejerne var frosne fik de nogle minutter i wokken inden
de øvrige ingredienser blev tilsat.
Smag til med sambal oelek, salt og peber.
Lad retten stå og simre mens nudlerne koges efter anvisningen.
Uhm, det ser vel nok lækkert ud! :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Tak Birthe - jeg håber nu stadigvæk på et food styling kursus, en uddannelse som mad fotograf eller et bedre kamera. ;-)
SvarSlet