søndag den 6. maj 2012

Kyllingelår m. pastasalat


Egentlig skulle det være almindelige kyllingelår, for min erfaring er, at lår med bryststykke har en tendens til at blive tør. Måske fordi jeg overcooker dem?

Kyllingelår m.pastasalat (4 pers.)
  • 4 kyllingelår med bryststykke
  • 500 g. pasta
  • Grøntsager - hvad man måtte have lyst til i salaten
    • Jeg havde gulerødder, agurk og peberfrugt i grøntsagsskuffen
  • 250 g. friskost naturel (Med urter kan også bruges)
  • 3 dl. creme fraiche
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 dl. friskhakket basilikum
  • Salt og peber
Hvis kyllingen er frossen når den kommer i ovnen på ca. 220 grader, så hold øje med overfladen og krydrer dem med f.eks. tørret paprika, chili eller hvad man nu ønsker, når overfladen er tøet op.
De skal have ca. 1 time og skinnet bliver ekstra sprødt hvis man indimellem putter lidt kødsaften hen over.

Kog pastaen efter anvisning og skyld den med koldt vand. 
Tilbered grøntsager og dressing.
Bland osten, creme fraiche, hvidløg og basilikum i en stor skål.
Bland pasta og grøntsager i skålen med dressing, smag til med salt og peber og sæt den på køl i mindst 1/2 time.

Server med pitabrød eller andet brød.

Bon appetit :)

1 kommentar:

Alle Tiders Kogebog sagde ...

Ser godt nok lækkert ud bliver helt sulten af at se på det:D Glæder mig til at prøve at smage den:b