søndag den 8. januar 2012

Spinatsuppe


Mums - endnu en lækker suppe!
Jeg troede, at jeg med rolig hånd kunne lave en cirkel med ostesaucen, men det lykkedes ikke ret godt :(
Måske jeg næste gang skulle prøve, at ligge en lille portion i midten, og så trække "streger" ud med en kødpind eller lignende ...

Spinatsuppe (4 pers.)
  • 500 ml Mornaysauce
  • 1 l. grøntsagsbouillon
  • 500 g. frossen hakket spinat
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • 125 g. bacon i tern
Tag ca. 1/2 dl. mornaysauce fra til pynt.
Bring resten af saucen og de øvrige ingredienser i kog i en tykbundet gryde - rør af og til.
Blend suppen med en stavblender.

Steg baconternene til de er gyldne og sprøde.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Put dem i suppegryden og lad det hele trække et øjeblik.

Server med mornaysauce i en lille skål for sig selv, og et godt brød.


Opskrift fra Arla




Ingen kommentarer: