Mums - endnu en lækker suppe!
Jeg troede, at jeg med rolig hånd kunne lave en cirkel med ostesaucen, men det lykkedes ikke ret godt :(
Måske jeg næste gang skulle prøve, at ligge en lille portion i midten, og så trække "streger" ud med en kødpind eller lignende ...
Spinatsuppe (4 pers.)
- 500 ml Mornaysauce
- 1 l. grøntsagsbouillon
- 500 g. frossen hakket spinat
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- Salt og peber
- 125 g. bacon i tern
Tag ca. 1/2 dl. mornaysauce fra til pynt.
Bring resten af saucen og de øvrige ingredienser i kog i en tykbundet gryde - rør af og til.
Blend suppen med en stavblender.
Steg baconternene til de er gyldne og sprøde.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Put dem i suppegryden og lad det hele trække et øjeblik.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar