Ingefær-pandekager med kylling og grøntsager
Ingefær-pandekager
- 1 spsk. citronsaft
- 3 æg
- 1 knsp. salt
- 2 dl hvedemel
- 1 spsk. ingefær, frisk revet
- 4 dl kokosmælk
- 2 spsk. grahamsmel
- 3 spsk. rapsolie
Fyld:
- 1 citron
- 3 fed hvidløg
- 300 g. kyllingefilet
- 150 g. wokgrøntsager (pose)
- 1 spsk. soya
- 2 spsk. ingefær, frisk revet
- 2 løg
- 1 rød chili
- 1 spsk. sød chilisauce
Rør
pandekagedejen og tilsæt revet ingefær
og citronsaft.
Steges på pande til
de er sprøde, og holdes lune.
Svits
kyllingestykker hurtigt af ved medium-høj
varme, og tilsæt hvidløg,
friskhakket
ingefær, salatløg, chili og wok-grøntsagsblanding,
kom soya, lidt
sød
chilisovs og citronsaft ved.
Det heles
steges af ved kraftig varme ca. 5-10
minutter.
Portions
anret pandekagerne med kyllinge-fyldet,
og sød chilisovs ved
siden.
NOTE: Vi syntes, at pandekagen smagte alt for meget af kokos, så næste gang vil vi blande op med alm. mælk.
Opskrift her fra
Ingen kommentarer:
Send en kommentar