lørdag den 21. januar 2012

Ingefær-pandekager med kylling og grøntsager




Ingefær-pandekager med kylling og grøntsager

Ingefær-pandekager
  • 1 spsk. citronsaft
  • 3 æg
  • 1 knsp. salt
  • 2 dl hvedemel
  • 1 spsk. ingefær, frisk revet
  • 4 dl kokosmælk
  • 2 spsk. grahamsmel
  • 3 spsk. rapsolie
Fyld:
  • 1 citron
  • 3 fed hvidløg
  • 300 g. kyllingefilet
  • 150 g. wokgrøntsager (pose)
  • 1 spsk. soya
  • 2 spsk. ingefær, frisk revet
  • 2 løg
  • 1 rød chili
  • 1 spsk. sød chilisauce
Rør pandekagedejen og tilsæt revet ingefær og citronsaft. 
Steges på pande til de er sprøde, og holdes lune.

Svits kyllingestykker hurtigt af ved medium-høj varme, og tilsæt  hvidløg,
friskhakket ingefær, salatløg, chili og wok-grøntsagsblanding, kom soya, lidt
sød chilisovs og citronsaft ved. 
Det heles steges af ved kraftig varme ca. 5-10 minutter.

Portions anret pandekagerne med kyllinge-fyldet, og sød chilisovs ved
siden.  

NOTE: Vi syntes, at pandekagen smagte alt for meget af kokos, så næste gang vil vi blande op med alm. mælk.

Opskrift her fra

Ingen kommentarer: