søndag den 15. maj 2011

Heksesuppe


Det er jo helt fantastisk at hente sine ingredienser i naturen, så endnu engang gik turen til søen for at finde friske brændenælder.
Det blev til denne lækre suppe, hvor til der blev spist små kernemælksbrød med hvidløg og persille.

8-10 unge brændenælder
8 kartofler
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 l. vand
3 grønsagsbullion
4 spsk rapsolie

Kartofler skæres i tern, løg og 
hvidløg hakkes.
Rapsolien hældes i gryden og overnævnte ingredienser svitses i ca 7-10 min.
Brændenælderne puttes i og svitser med nogle få minutter.
Tilsæt vandet, bullion og peber efter smag.
Suppen skal koge/simrer videre i 10-15 min.
Blend suppen.
Jeg syntes der manglede lidt smag, så jeg tog saften af 1/2 lime samt lidt tabasco og varmede suppen op.
Der kom kødboller i, men disse kan bestemt godt undværes.

Opskriften er her fra: vegetarkontakt.dk

Ingen kommentarer: