onsdag den 4. maj 2011

Pasta med krebsehaler



Endnu en fantastisk hurtig og utrolig velsmagende ret.
Desværre glemte jeg (igen) at tage billede af maden, så dette billede er stand in :)


Pasta med krebsehaler (4 pers.):
- 750 g. pasta
- 150 g. krebsehaler
- 75 g. rejer
- 2 friske røde chilier
- 2 store fed hvidløg
- 8 store cherrytomater
- 2 1/2 dl. madlavningsfløde
Olivenolie
Salt og peber
Ruccola
Feta-tern


Kog pasta efter anvisningen.
Skær tomaterne i kvarte og skrab kernerne ud. Hak tomatkødet groft.
Hak hvidløgene groft (Er nogen i familien "bange" for hvidløg, så hak dem meget fint)
Halver chilierne - skrab kernerne ud - og skær chilierne i små tynde strimler.
Med lidt olivenolie på en pande steges chili og hvidløg kort. Hvidløgen må ikke tage farve.
Tomaterne tilsættes og steges med til de er lidt udsplattede.
Hæld madlavningsfløde ved. Tilsæt krebsehalerne og rejerne og bring det i kog.
Smag til med salt og peber.
Bland med pastaen.


Tilbehør:
Skyld rucolaen og skær det groft ud. Serveret i skål for sig selv.
Da ikke alle i huset bryder sig om rucola, blev der også serveret feta-tern i skål.
Rub og stub blev spist med stor intensitet.
Det er bestemt heller ikke sidste gang jeg bruger rucola som "krydderi" på en ret.
Den var langt bedre end purløg ....


Billedet er lånt fra arla.dk

Ingen kommentarer: