Fajitas er en genial spise i sommervarmen, og kan fyldes med lige hvad man måtte have lyst til.
En frisk salsa til giver for alvor en mexicansk/sydlandsk stemning.
Fajitas (4. pers)
1 pakke fajita dinner kit
1 pakke tortilla wraps
500 g. oksekød
2 fed hvidløg
1 glas champignon (friske havde været det bedste)
1/2 rød peberfrugt skåret i strimler
1/2 gul peberfrugt skåret i strimler
1 dåse majs
1/2 iceberg i strimler
1/2 agurk i tern
5 tomater i tern
6 skiver ananas i tern
Sorte og grønne oliven
Reven ost
Rapsolie
Oksekødet brunes i ca. 1 spsk. olie, tilsæt champignon, pressede hvidløg og peberfrugten i strimler.
Lad det simre nogle minutter, tilsæt fajitas krydderiet og 1 dl. vand.
Tilbehøret anrettes i skåle, så man selv kan sammensætte sin fajitas.
Fajitas og tortillaerne varmes i ovnen på 150 grader.
Dressing
2 dl. creme fraiche 18%
2 fed hvidløg
Røres sammen.
Tomat/løg salsa
3 store tomater, kernerne fjernet og skåret i små tern
1 lille løg, skåret fint
2 spsk. persille
4-5 ringe jalapenochili uden kerner (fra glas)
2 fed fintskåret hvidløg
1 tsk. sukker
1/2 tsk. hvidvinseddike
Friskkværnet salt og peber
Bland alle ingredienserne og stil salsaen i køleskabet ca. 30 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar