søndag den 10. juli 2011

Italienske squash m. ris og tomatsauce

Sikke en fantastisk ret kæresten fik fremtryllet!!
Ud over at den fyldte squash var PERFEKT, risene lige så, så fandt vi endelig også OPSKRIFTEN på en god tomatsauce.
Den var så lækker, at jeg havde lyst til at drikke den, og jeg er ellers ikke vild med sauce og slet ikke sovs!

Italienske squash m. ris og tomatsauce

  • 4 squash 
  • 500 g. oksekød 
  • 1 løg 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • 1   æg 
  • 40 g. rasp 
  • 40 g. revet parmesanost 
  • 2 dåser flåede tomater 
  • 2 fed hvidløg 
  • 2 spsk. frisk persille
  • Friskkværnet salt og peber
Tomatsauce

  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 4 tsk. tomatpure
  • 1 tsk. tørret merian
  • 1 spsk. maizena
  • 2 dl. vand
  • Friskkværnet salt og peber
Finthakket løg og hakket oksekød brunes i olie, hvorefter det afkøles. 
Æg, rasp, parmesanost, finthakkede 
flåede tomater, knust hvidløg, hakket persille og krydderier tilsættes. 

Squash deles på langs og kernerne skrabes ud med en teske. 
Farsfyldet fordeles herí og tilberedes i en 200 º varm ovn i ca. 20 min.

Kog risene som anvist på emballagen.

Alle ingredienser til tomatsaucen hældes i en blender og findeles. Derefter småkoger saucen 10 min. og smages til.

Opskrift fra Kostplanen

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmm, ser vel nok lækker ud, det må da vist prøves :-)

Mange hilsner
Birthe

Apple sagde ...

Hej Birthe
Retten kan bestemt anbefales, og heldigvis kan man jo få squash året rundt til rimelige penge :)