Alt godt i wokken (4 pers.)
2 stk. laksefileter
100 g. frosne rejer
10 kartofler skåret i tern
1 løg
1 pose frosne wok-grøntsager
Ca. 15 sorte oliven
Ca. 15 marinerede hvidløg i glas
2 fed hvidløg
1 lille dåse kokosmælk
6 skiver ananas fra dåse i tern
1/2 tsk. sambal oelek
Friskkværnet salt og peber
1 pakke nudler
Rapsolie
Kartoflerne skrubbes og skæres i tern. Løget deles i kvarte.
Kartofler og løg steges gyldne i wokken.
Da både tunen og rejerne var frosne fik de nogle minutter i wokken inden
de øvrige ingredienser blev tilsat.
Smag til med sambal oelek, salt og peber.
Lad retten stå og simre mens nudlerne koges efter anvisningen.
2 kommentarer:
Uhm, det ser vel nok lækkert ud! :-)
Mange hilsner
Birthe
Tak Birthe - jeg håber nu stadigvæk på et food styling kursus, en uddannelse som mad fotograf eller et bedre kamera. ;-)
Send en kommentar