mandag den 20. juni 2011

Pasta m. kylling og spinat

En nem og hurtig sommer ret

Pasta m. kylling og spinat (4 pers.)

750 g. pasta 
1 pakke bacon i tern 
3 kyllinge fileter 
Ca. 200 g. frisk spinat 
1/4 l. madlavningsfløde 
1 frisk chilipeber 
parmesanost

Kog pastaen efter anvisningen
Steg baconen i dyb pande eller gryde og tilsæt kyllingefileterne i tern (2-3 cm.)
Rist dem godt og tilsæt madlavningsfløden - skru ned for varmen
Pil kernerne ud af chilien, snit den i meget små stykker, og put dem i sovsen

Når pastasovsen har simret i 2-3 minutter, puttes den friske spinat i. 
Rør rundt mens spinaten svinde ind i størrelse. 
Tilsæt den kogte pasta og rør godt rundt. 

Riv evt. parmesanost over retten.

Tilbehør:
Tomater
Grønne asparges
Olivenolie


Inspiration er hentet her

Ingen kommentarer: