De andre - 3 stk. - var rigtig fine og lignede virkelig små farsbrød ... :)
Små farsbrød (4 stk.)
500 g hakket oksekød
150 g hytteost 1,5%
1 dl madlavningsfløde 8%
2 spsk rasp
2 fed hvidløg
2 spsk hakkede friske basilikumblade
Groft ramsløgssalt (anden kan naturligvis bruges)
Friskkværnet peber
Ovnbagte kartofler
2 kg friske kartofler, skrubbede og halveret
2 spsk. rapsolie
Groft salt
Melon/agurk salsa
1/2 galia melon i tern
1 hel agurk i tern
5 blommetomater i tern
1 spsk. frisk rød chilipeber (uden kerner) i små strimler
Saften fra 1 lime
1 spsk. sesamolie
Farsbrød: Bland alle ingredienserne til farsen og form den til 4 små farsbrød.
Læg farsbrødene i den ene side af en plade med bagepapir.
Vend de halve kartofler i olie og fordel dem på resten af bagepladen.
Bag farsbrød og kartofler midt i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader.
Drys kartoflerne med salt ved serveringen.
Melonsalsa: Vend forsigtigt alle ingredienserne til salsaen sammen.
Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min., men heller ikke meget længere da den væsker meget.
Inspiration arla.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar