fredag den 22. april 2011

Pita med kyllingsalat og karrydressing


Med det vidunderlige vejr vi har i øjeblikket, skal aftenmaden være let og lækker.
Opskriften på hjemmelavede pitabrød finder du her

Kyllingsalat (4 pers.)
- 300 g. kyllingstrimler
- 1 bakke babyleaves 
- 1 sweet paprika/rød peber
- 1/2 agurk
- 4 tomater (uden kerner)
- Ca. 2 dl. grønne og sorte oliven uden sten
- 15 stk. champignoner
- 6 skiver ananas

Kyllingstrimlerne blev vendt i lidt olie på en varm pande, og kølede af mens grøntsagerne blev ordnet.
Blandes i en stor skål kort før servering.

Tilbehør i skåle:
- Ramsløg
- Rødløg
- Karrydressing

Karrydressing:
- 1 1/2 dl. creme fraiche
- 1 spsk. karry
- Saften af en halv lime
- Salt og peber

Ingen kommentarer: