Bloggens første madindslag blev så Svenske pølseret.
Ikke synderligt gastronomisk, men et sted skal man jo starte ;)
Opskrift under billedet.
Svensk pølseret (4 pers.)
- 2 løg
- 6-8 knækpølser ell. grillpølser
- 750 g. kogte kolde kartofler (skrællede/pillede)
- 20 g. smør
- 1 tsk. paprika (edelsüss)
- 3 spsk. koncenteret tomatpuré
- 1-1 1/2 dl. mælk
- Salt og peber
- Evt. 1/2 - 1 dl. madlavningsfløde
- Purløg eller persille til pynt
Hak løgene groft
Skær pølserne i skrå skiver
Skær kartoflerne i skiver
Svits løgene i smørret i en sauterpande, til de er klare og gyldne.
Tilsæt pølser og paprika, svits det med.
Dæmp varmen og tilsæt kartoffelskiver, tomatpuré og mælk.
Tilsæt salt og peber og lad retten småkoge 5 min.
Tilsæt evt. madlavningsfløde og kog igen 5 min.
Drys purløg eller persille over retten ved servering.
Kilde: Fogt et. al: God mad - let at lave
Ingen kommentarer:
Send en kommentar