Det blev derfor også første gang, at der blev lavet hjemmelavede madpandekager m. fyld. Som tilbehør blev det den ekstrem velsmagende og lækre salsa med sorte bønner og majs. Se opskriften her
Pandekager (4 pers.)
-250 g hvedemel
- 1/2 tsk salt
- 5 dl mælk
- 4 æg
ca. 3 spsk olie
Fyld:
- 500 g hakket oksekød
- 2 hakkede løg
- 2 hakkede løg
- 100 g. champignon
- 1 dl olie
- 1 glas Napoletana sauce
- 3 tsk. tomatpuré
- 3 hakkede hvidløg
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilikum
- 1 dl olie
- 1 glas Napoletana sauce
- 3 tsk. tomatpuré
- 3 hakkede hvidløg
- 1 tsk oregano
- 1 tsk basilikum
- 1 tsk chilipulver
Taco bordkrydderi
Salt og peber
Pandekagerne:
Bland hvedemel og salt.
Rør mælken i til en klumpfri jævning.
Rør æggene i et ad gangen.
Lad dejen hvile 30 min.
Rør olie i.
Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage.
Der bliver 12 tynde pandekager af portionen.
Fyldet:
Rør mælken i til en klumpfri jævning.
Rør æggene i et ad gangen.
Lad dejen hvile 30 min.
Rør olie i.
Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage.
Der bliver 12 tynde pandekager af portionen.
Fyldet:
Brun kødet under omrøring i lidt olie.
Tilsæt løg og champignoner og lad det svitse uden at løget tager farve.
Kom Napoletana sauce, tomatpuré, hvidløg og krydderurter ved.
Lad det koge sammen 10-15 min. over svag varme.
Kom Napoletana sauce, tomatpuré, hvidløg og krydderurter ved.
Lad det koge sammen 10-15 min. over svag varme.
Smag til m. salt og peber.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen.
Læg pandekagerne side om side i et ovnfast fad og sæt dem i ovnen ved 250 grader i 10-15 min.
Note:
Vi havde desværre ikke reven ost i huset - det ville være lækkert oven på pandekagerne.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar