Første gang ramsløg blev brugt til en ret, var jeg ikke opmærksom på, at den vidunderlige smag af hvidløg/porre sidder i stilken, så den skar jeg af .....
Nu er jeg heldigvis blevet klogere.
Jeg havde beslutter at lave ramsløgsalt efter stor inspiration fra Klidmoster.
Jeg lavede dobbeltportion, for når man nu er i gang alligevel.
Ramsløgsalt
- 250 g. ramsløg
- 5 dl. fransk middelhavssalt
Skyl ramsløgene godt og hak dem groft.
Blend ramsløg og salt.
I en bradepande m. bagepapir fordeles massen.
Tørres på varmluft i en 50 grader varm ovn i ca. 2 timer.
Hver 15-20 minut vendte jeg rundt i saltet.
Resultatet blev denne lækre og smukke salt:
Man kan vælge at blende saltet, hvis den ønskes mere fin, men jeg vil fylde den grove salt i en gennemsigtig kværn, og flashe det på spisebordet.
2 kommentarer:
Uh, er det ikke bare noget dejligt salt? Jeg er glad for at du finde inspiration hos mig :-)
Hej Klidmoster
Jo, det smager SÅ godt og er et hit her i huset.
Havde jeg ikke set din blog, havde jeg aldrig tænkt på ramsløg ;-)
Jeg har en stor busk løvstikke - en smag jeg ikke bryder mig om - så i næste uge laver jeg løvstikkesalt og løvstikkeolie til en veninde, der er vild med smagen :)
Send en kommentar